lørdag 6. oktober 2012

Dilla på pai! - Pai med kyllingkjøttdeig og skinke

Jeg har visst fått dilla på pai... =) Her er en oppskrift jeg fikk av Live.

(3-4 personer)

Lag paibunn som anvist her.

Fyll:
  • 1 pakke kyllingkjøttdeig
  • 1 pakke skinke i strimler
  • 1 liten purre
  • 1 boks rømme (evt. 1/2 boks rømme og 1/2 boks creme fraiche for å få en mindre bløt konsistens)
  • 1 boks med kremost - hvitløk (jeg brukte Tine sin)
  • Salt og pepper
  • Reven ost


Fremgangsmåte:
  1. Lag paipunn
  2. Stek kyllingkjøttdeig - krydres med salt og pepper
  3. Hakk opp purre
  4. Bland så kyllingkjøttdeig, skinke og purre sammen med rømme og hvitløksosten.
  5. Smak til med salt og pepper
  6. Strø til slutt over reven ost
  7. Hiv i ovn på nederste rille på 250 grader i 20 minutter.
Tips: Hiv i litt fiberhusk i pai-deigen, f.eks 0,3 dl (fås kjøpt på helsekost). Dette gjør at deigen blir lettere å bearbeide, og du må bruke mindre mel.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar