lørdag 15. september 2012

Tacopai - denne er noe av det beste jeg har smakt

Så godt så enkelt! Takk Julia! =)

 Ingredienser:
 
Deig:
  • 4 dl mel
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 50 g smør
  • 1 1/2 dl melk

Fyll 1:
  • 1 hakket løk
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl vann

Fyll 2:
  • 4 tomater hakkes (eller 1 boks hermetiske tomat)
  • 3 ss chilisaus
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 ss majones
  • litt pepper
  • 2 dl ost

 
Tilberedning:
  • Trykk deigen ut i ei smurt form.
Fyll 1:
  • Brun kjøttdeig og løk. Kok opp alt, og hell det i paiskallet.
Fyll 2:
  • Bland alt og hell over fyll 1. Ha revet ost på toppen.
  • Stekes ved 250 grader i ca. 20 min på nederste rille.
Tips: Hiv i litt fiberhusk i pai-deigen, f.eks 0,3 dl (fås kjøpt på helsekost). Dette gjør at deigen blir lettere å bearbeide, og du må bruke mindre mel.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar