lørdag 28. juni 2014

Champinjong

Jeg har fått øynene opp for champinjong. Her er 2 gode oppskrifter. En saus og en stuing. Med ganske lik basis.

Saus

Ingredienser:

  • 3 sjalottløk
  • 3 hakkede champinjonger
  • 3 dl kremfløte


Fremgangsmåte:

  1. Hakk opp løk og sopp og hell over i en gryte. 
  2. Hell over kremfløten.
  3. La det koke til en fyldig saus i 10-15 minutt. 
  4. Smak til med salt og pepper.


Soppstuing


Ingredienser:
1 løk
2 fedd hvitløk
3 champinjonger
2 dl kremfløte

Fremgangmåte:
1. Hakk opp løk og hvitløk og stek blanke i en stekepanne.
2. Hiv så i soppen og fløten og la det putre i 10-15 minutter


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar