søndag 18. november 2012

Enchiladas

Oppskriften kommer fra Rema 1000. Det sies at du skal bruke tex-mex kyllingklubber, men jeg er ikke så glad i det, så jeg brukte kyllingfilet

(2 personer)

Du trenger:
  • 1 pakke små lefser
  • 2 kyllingfilet
  • 1 pakke tacokrydder
  • Maissalsa
    • 1/2 boks mais
    • 1-2 tomater
    • 1/2 rødløk
    • Lime
  • Reven ost

Fremgangsmåte:
  1. Først laget jeg maissalsa. Varm mais i en tørr panne. Hell av vannet på maisen og tørrstek til maisen er lett brent. Finkutt tomater og rødløk. Bland ingrediensene og skvis litt lime over.
  2. Kutt opp kylling og den til den er gjennomstekt. Bland så i tacokrydder.
  3. Varm tortillalefsene på begge sider i en varm panne med litt olje.
  4. Fordel kylling og maissalsa jevnt utover den ene tortillaen.
  5. Dryss over ost og legg en ny tortilla på toppen og stek i pannen til osten er smeltet.
  6. Lag 2 slike "kaker".
  7. Kutt "kakene" i fire deler og server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar