søndag 12. august 2012

Kremet pastasalat til grilling - uten kjøtt

Pastasalat uten kjøtt (4-6 personer)

Ment som tilbehør til f.eks grillmat
  1. 1 pk majones, 1 beger rømme og 2 ss ketchup røres sammen ( gjerne lettprodukter),
  2. Ha i 1 finhakket liten purre, 2 små finhakka fedd hvitløk, 1 liten finhakka rødløk og saften fra 1/4 sitron.
  3. Bland i ca 300-350 g pasta ( i underkant av en pakke) - nykokt, avkjølet
  4. Smak til med litt salt, pepper, grillkrydder, paprikakrydder, løkpulver.
  5. La den gjerne stå kaldt i et par timer å trekke.
  6. Settes i kjøleskapet et stund, tas ut 10-15 minutt før den skal serveres.
Ha gjerne litt flere grønnsaker i denne, f.eks mai, agurk og paprika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar