lørdag 21. juli 2012

Kremet pastasalat med urter uten kjøtt

Pastasalat med urter uten kjøtt (2 personer)
Denne er mer ment som tilbehør til en god brødskive med f.eks rød pesto på, ost, kalkunpålegg, tomat i skiver og litt rødløk.
  1. Kok 3 dl pasta og avkjøl.
  2. Skjær opp 1/2 paprika i terninger
  3. Skjær opp 1/2 eple i tynne staver
  4. Skjær opp 1 stk vårløk i ringer
  5. Bland 1/2 boks mais med resten av grønnsakene.
  6. Bland så i 1 dl kesam og 2 ss lettmajones
  7. Bland tilslutt i 1 ts tørket oregano 1 neve frisk timian.
  8. Smak til med salt og pepper
  9. Settes i kjøleskapet et stund, tas ut 10-15 minutt før den skal serveres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar