søndag 29. april 2012

Gryterett med fløte og tomat




Porsjoner: 4



Ingredienser:
  • 7-800 gr kyllingfilet i bite evt. strimlet svin
  • 1 rød paprika i biter
  • 1 løk hakket i små biter
  • 2 gulrot i strimler
  • 1 boks hermetiske tomater (jeg liker best mutti sine finmoste hermetiske tomat)
  • 1 ss tomatpure
  • 2 dl fløte
  • 1/2 boks creme fraiche
  • 1 knust buljong terning og litt salt & pepper

Fremgangsmåte:
  1. Hakk opp grønnsaker og kjøtt
  2. Stek først grønnsakene gyldne sammen med olje
  3. Hiv så i tomatene, tomatpure og bland sammen.
  4. Ta så i fløte og cremfraice. Kok opp.
  5. Smak til med buljong og krydder.
  6. Stek kjøttet separat og bland sammen med resten til slutt.

Serveres med f.eks ris! =)

2 kommentarer: